sms bankası

Tinder Nedir?

25.05.2022
Tinder Nedir?

Tinder, uygulaması insanların sosyalleşmesini arkadaşlık kurmasını sağlıyor. Bu uygulama sayesinde, birden fazla insanla tanışıp, sohbet edebiliyorsunuz. Uygulamanın genel izlenimine bakacak olursak, insanlar uygulamada ilk olarak, beğendiği insanları seçiyor. Seçmekle kalmıyor, karşı tarafında sizi beğenmesi gerekiyor. Eğer iki taraf birbirini beğenirse, eşleşme sağlanıyor. Eşlenme sağlandığı taktir de iki taraf sohbet edebiliyor. Eğer eşlenme olmazsa, sohbet sağlanamıyor.

 

Tinder hesabımı nasıl oluşturabilirim?

 

Tinder'a kayıt olmaya karar verdin peki nasıl kayıt olacağınız bilmiyor musunuz? Aşağıdaki adımlara izleyerek sende eşleştirmeye, sohbete ve flört etmeye başlayabilirsiniz.

 

• Telefonuna Tinder uygulamasını indir

 "Hesap Oluştur a dokun

 Telefon numaranı gir ve doğrula 

 E-posta adresini gir

 Profilini oluştur

 Gerekli tüm izinlere Tinder erişimine izin ver

 Devam et! 

Sende artık Tinder üyesisin! Kayıt aşamasında sms onay doğrulaması yapılması gerekmekte. Kişisel numaranı paylaşmak istemiyorsan eğer sms onay hizmeti alarak doğrulama sürecini tamamlayabilirsiniz.

 

Tinder Sms Onaylama nasıl yapılır?

 

Sosyal medya üzerinde bulunan arkadaşlık sitelerinde gizlilik ön planda tutulmaktadır. Çünkü kişisel verilerin genel kullanıma sunulması oldukça tehlikeli sonuçlara yol açabilmektedir. Site Tider a kayıt olmak istiyor ancak kişisel bilgilerinizi paylaşmak istemiyorsanız SMS Bankası ile tüm işlemlerini gönül rahatlığı ile yapabileceksiniz.

SMS Bankası ile istediğiniz ülke için Tinder Sms Onay alabilirsiniz. Birçok ülke fırsatı ile istediğiniz ülke için işlemlerinizi yapmanız mümkün.

Dünyanın önde gelen uygulamalarından birisi olan Tinder, üyelik ve harici bazı kullanıcı adı işlemleri için sms onay talep ediyor. Tinder üyelik veya harici işlemler için sms onay almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Tinder uygulaması için SMS onay yapmak için;

 İlk olarak Sitemize üye olun

 Daha sonra bakiye yükleyin

 Ana sayfada yer alan ‘Tinder’ servisine tıklayın

 Ülke seçin

Yönlendirileceğiniz sayfada Tinder için satın aldığınız numarayı göreceksiniz. Numarayı yazıp daha sonrasında gelen kodunu göreceksiniz, kodu yazarak onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.