sms bankası

Sms Onay

01.07.2022
Sms Onay

Sms onay birçok kişinin tercih ettiği hizmetler arasında. Sms onay ile anında tüm platformdaki sms onay yapabileceğiniz hizmettir. Güvenli kalite sms onay ile kendi numaranızı paylaşmadan istediğiniz kadar satın alarak üyelik açabileceksiniz.

Sizlere sunulan kampanya ve avantajlardan yararlanmak için de sanal numara tercih edebilirsiniz. Sanal numaralara çok ücret ödemeden birçok indirimlerden yararlanabileceksiniz.

Sms Onay Sitesi, 7/24 Otomatik çalışan sistemimiz sayesinde istediğiniz zaman hesaplarınızı doğrulayabilirsiniz. 25 farklı ülke seçeneği ve hazırda bulunan +2500 adet sanal numara çeşitliliği ile hizmet veriyoruz. Aklınıza takılan sorular için canlı destek sistemi üzerinden anında iletişime geçin.

SMS Bankası Ayrılacakları;

•Güvenilir ödeme yöntemleri 

•7/24 otomatik çalışan sistem

•En hızlı destek sistemi

•En ucuz sms onay hizmetleri

•Kupon fırsatları

SMS Onay Sitesi

Sitemiz sizlere kendi cep telefonu bilgilerinizi kullanmadan onay işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde halledebilmeniz için hizmet vermektedir. Onay işlemleri için gerekli olan numaralar sistemimiz tarafından üretilmekte olup işlemlerinizi güvenli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olmaktadır. Sitemiz kanalı ile pek çok uygulamada talep edilen SMS onaylarını kendi kişisel telefonunuzu vermeden rahatlıkla halletmeniz mümkündür. 

100'den fazla ülke numaraları kullanarak yapabileceğiniz bu işlemlerde sizlerin güvenli ve alacağınız hizmetin kalitesini garanti etmekteyiz. Sitemizden satın alacağınız tüm hizmetler güvenli ödeme yöntemleri ile yapılmakta olup alacağınız hizmetin kalitesi satış sonrasında kontrol edilmektedir.