sms bankası

Numara Kiralama Nasıl Yapılır?

16.09.2021
Numara Kiralama Nasıl Yapılır?

Sanal numara sayesinde istediğiniz operatörlerden artık sınırsız bir numara kullanımına sahip olursunuz. Saatlik, aylık, haftalık olmak üzere ne zamana kadar isterseniz de kullanabileceğiniz kiralık numaralara sahip olursunuz. Tüm platformlarda geçerlilik teşkil edecek olan kiralık numaranızla; SMS servis onayı almaya başlayacaksınız.

Numara Kiralama İşlemi

Ülkemizde numara kiralama hizmetleri yaygın hale gelmeye başlamıştır. Tek kullanımlık olan numaranız aracılığıyla artık birden fazla SMS alabilme şansına sahip olursunuz. 100 farklı ülke arasından dilediğinizi seçerek garantili bir şekilde kullanımın yapılması sağlanır. 100 farklı ülke seçeneği sunulduğundan dolayı kullanıcılarda istediklerini seçerek SMS kodu alabilir.

Numara kiralama avantajları neler olduğuna dair bir inceleme yaptığımızda;

  • İstediğiniz ülke telefon numaraları seçimi yapabilirsiniz
  • Yüzlerce sms onay kodu alabilme imkanı
  • Saatlik, aylık, yıllık olmak üzere istediğiniz zamana kadar kiralayabilme
  • Aynı numara ile birden fazla sms alabilme imkanı

Gibi kullanıcılar açısından bakıldığında pek çok olumlu taraflara sahip olduğu görülüyor. Bu yüzden de artık kullanımı her geçen gün fazlalaşıyor. 

Numara Kiralama Neden Önemlidir?

Numara kiralama sayesinde birden fazla sms alabilirsiniz. İstediğiniz birçok platformlardaki numarayı kiralayarak istediğiniz zaman dilimine kadar da kullanabilirsiniz. Eğer ki aynı numaradan birçok sms gelmesini istiyorsanız o zaman yapmanız gereken ise saatlik ya da haftalık şekilde kiralama yoluna gitmeye başlamanız olacak.

Saniyeler içerisinde ise artık bu yola başvurmanızla birlikte kolayca mobil onay alabilme şansını elde etmiş olursunuz.

Mobil Uygulamalar İçin Numara Kiralama

Mobil uygulamaları kullanmak istediğiniz zaman onay kodu istenir. Aynı numara üzerinden onay kodu tek kullanımlık şekilde olması işin biraz daha zorlaşmasına neden olur.

Fakat her ne kadar böyle bir durum yaşansa bile her işin bir kolaylığının olduğu unutulmamalıdır. Mobil uygulamalara bundan böyle problem yaşanmadan daha kolay şekilde kaydınızı yapabilmeniz içinde numara kiralamaya başvurabilirsiniz.

 

Böylelikle kiralık numaralar aracılığı ile hangi mobil uygulamaya kayıt olmak istiyorsanız gönül rahatlığı ile olabilirsiniz. Onay alabilmeniz için artık kiralık numara hizmetleri en iyi yardımcınız olur. Böylelikle 100lerce farklı olarak ön plana çıkan ülkeler arasında sms alabileceksiniz.

sms bankası